Ashley Tisdale läpinäkyvässä paidassa teinigaalassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supersuosituista High School Musical -elokuvista tunnetuksi tullut Hollywood-kaunotar Ashley Tisdale vaalensi äskettäin hiuksensa jälleen vaaleiksi. Parhaillaan HSM-elokuvien jälkeiseen elämään totutteleva neitokainen on nyt poseerannut Teen Vogue -lehden järjestämissä Young Hollywood Party -juhlissa.

Julkkisgaalan punaisella matolla Ashley Tisdale kuvattiin yllättävän väljään pikkumustaan pukeutuneena. Asusta löytyi kuitenkin särmää tähden päästyä valokuvaajien salamavalojen kohteeksi. Asu oli nimittäin valmistettu hieman läpinäkyvästä materiaalista. Katso kuvat tästä.

23-vuotias Ashley Tisdale yrittää parhaillaan saada jalansijaa Hollywoodissa, mutta hän pelkää suosittujen teinileffojen taakan vaikuttavan hänen työmahdollisuuksiinsa. Siitä huolimatta hän on saanut lupaavia roolitarjouksia.