BB-Esa A passitettiin slummiin

Big Brother · Stara.fi

Tänään Big Brother -talon päällikkökisan voittanut ja siten päällikkyyden saanut BB-Justiina pääsi itse ensimmäisenä slummilaisena muuttamaan paratiisiin. Samalla hänen tuli määrätä joku paratiisilaisista tilalleen slummiin.

Tällainen päätös on yleensä vaikea, mutta kaikeksi onneksi tällä kertaa tilanne oli täysin toinen. BB-Esa A passitettiin nimittäin muutama päivä sitten vastentahtoisesti paratiisiin BB-Esa J:n sääntörikkomuksen takia. Ei siis ollut ihme, että Justiina päätti täyttää miehen toiveen ja passittaa Esa A takaisin slummiin.

Aiemmin Esa A on ihmetyttänyt olemalla ainoa asukas, joka nimenomaan haluaa olla slummin puolella. Hänen mukaansa siellä on mielenkiintoisempaa muiden muassa hauskojen nimeämiskilpailujen takia. Nyt toive toteutui ja Esa pääsi ”omalle puolelleen”.