BB: Päällikkökilpailusta taistelu risukasaa vastaan

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon asukkaat aloittivat hetki sitten tämän viikon päällikkökilpailun. Tehtäväalueelle päästyään asukkaat huomasivat, että pihan keskelle oli kasattu valtava määrä risuja. Asukkaiden on määrä löytää mahdollisimman monta lasikuulaa tehtäväalueelta viidentoista minuutin aikana.

– Tehtäväalueella on erikokoisia lasikuulia. Niitä kaikkia saa kerätä. Varastohuoneesta saatte pussit, joihin kuulia tulee kerätä. Kullekin asukkaalle on varattu oma pussi, jonka sisällä on nimilappu. Kaikki asukkaat etsivät kuulia samanaikaisesti, Isoveli ohjeisti kilpailijoita.

Ohjeistuksen mukaan kilpailijat eivät saa laskea löytämiään kuulia, vaan ne tulee laittaa laskematta heille osoitettuihin pusseihin. Eilen talon slummilaisille ilmoitettiin, että heidän nimeämiskilpailunsa olivat olleet menestyksekkäitä, joten slummilaisetkin voivat osallistua tämän päivän nimeämisiin.