Mariah Carey piilotti lihomisensa mustaan?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu poptähti Mariah Carey julkaisi äskettäin Suomessakin uuden I Want To Know What Love Is -singlensä, joka on uusi versio tutusta klassikkohitistä. Viidellä Grammy-pystillä urallaan palkittu supertähti julkaisee uuden Memoirs Of An Imperfect Angel -albuminsa 29. syyskuuta.

Lehtiväitteiden mukaan Mariah Carey olisi lihonut huomattavasti uuden albuminsa tekovaiheessa. Tuoreet kuvat voivatkin osoittaa väitteet ainakin osittain oikeaksi. Mustaan pukeutuneen Mariahin kerrotaan nimittäin peitelleen tummalla värillä uusia kilojaan. Kuvissa hänet on ikuistettu myös takaperspektiivistä. Katso kuvat tästä.

Äskettäin Mariahin kerrottiin ”repineen” albuminsa auki vielä viime metreillä, koska hän haluasi lisätä mukaan vielä uusia kappaleita. Levyn teon tiimellyksessä laulajalla on ollut aikaa myös näytellä, sillä hän tähdittää parhaillaan valkokankaalla Lee Danielsin ohjaamaa Precious-elokuvaa, joka sai taannoin ensi-iltansa Sundance-elokuvafestivaaleilla.