Onko tässä Rihannan uusi julkkismies?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu r&b-tähti Rihanna on ollut jo pitkään sinkkuna, ja hänen käsipuolessaan on nähty useampiakin miehiä, jotka ovat kuitenkin olleet ilmeisesti vain ystäviä. Nyt hänen huhutaan kuitenkin löytäneen itselleen uuden supertähti-miehen.

Amerikkalaisen Star-lehden tuoreen kansijutun mukaan Rihanna olisi viime aikoina viihtynyt paljon Justin Timberlaken kanssa, ja lehti ounastelee heidän välillään olevan jotain tavallista ystävyyttä enemmän. Lehden väitteiden mukaan julkkistähdet tapasivat muutama viikko sitten MTV Video Music Awards -tapahtumassa ja olisivat sittemmin järjestäneet salaisia kahdenkeskisiä tapaamisia ja tekstiviestien vaihtokin käy kuumana.

Ongelmaksi mahdollisessa uudessa julkkisparissa muodostuu se, että Justin Timberlake seurustelee edelleen Hollywood-kaunotar Jessica Bielin kanssa. Luvassa on mahdollisesti kolmiodraama, tai vastaavasti Rihanna ja Justin tulevat ilmoittamaan tapailevansa toisiaan vain töiden merkeissä.