Pornolehti vapaaehtoinen tutkimaan Matti Vanhasen talon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pääministeri Matti Vanhanen on vastannut Yleisradion ohjelmassa maanantaina häntä kohtaan esitettyihin lahjussyytteisiin kutsumalla puolueettoman lehtimiehen ja asiantuntijan tarkastuskäynnille taloonsa. Nyt miestenlehti Hustler on ilmoittautunut vapaaehtoiseksi tehtävään.

Lehtimies ja asiantuntija voisivat vahvistaa Vanhasen lausunnon siitä, ettei kyseisestä rakennuksesta löydy sitä puumateriaalia, jota hänen väitetään ottaneen vastaan lahjuksena.

Suomen mediakentästä on kuitenkin vaikea löytää täysin puolueettomia julkaisuja tai lehtimiehiä, ja esimerkiksi Suomen Tietotoimisto STT on jo kieltäytynyt pääministerin tarjouksesta. Siksi miestenlehti Hustler – täysin epäitsekkäästi – tarjoutuukin tiedotteensa mukaan tarkastamaan pääministerin talon lahjomattomuuden ja ”täyttämään kansalaisvastuunsa demokratian kriisiin ajautuneessa valtakunnassa”.

– Kuten tunnettua, Hustler on herättänyt närkästystä tasaisesti ylitse puoluerajojen ja on yrityksistään huolimatta täysin riippumaton maamme poliittisesta kentästä. Korkeita eettisiä standardejaan noudattavana julkaisuna Hustler olisi kuin luotu selvittämään tilanne juurta jaksaen. Hustler ei jätä kiveäkään tai lankkuakaan kääntämättä, jos sille vain annetaan tilaisuus, tiedotteessa perustellaan.