Shakirasta tulee Ruma Betty -sarjan tähti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parin vuoden jälkeen onnistuneen paluun musiikkimaailman hittikärkeen tehnyt latinolaulaja Shakira raikaa tällä herkellä musiikillaan radioaalloilla ympäri maailmaa. Pian hänet nähdään myös näyttelijänä.

Latinomusiikin discopoljentoon vaihtanut Shakira on nimittäin kiinnitetty vierailevaksi tähdeksi Suomessakin suosittuun Ruma Betty -televisiosarjaan. Sarjan luoja Silvio Horta on vahvistanut People-lehdelle, että Shakira on kutsuttu mukaan ja että tämä on myös suostunut roolitarjoukseen.

Shakiran ei kuitenkaan tarvitse sisäistää uutta roolia ja varsinaista näyttelemistä, sillä hän esittää sarjassa itseään. Hortan mukaan hän on toivonut Shakiran vierailua sarjassa jo pidempään, koska supertähti on todellinen latino-ikoni. Shakira on mukana sarjan The Bahamas Triangle -nimisessä jaksossa, joka kuvataan luonnollisesti Bahamalla.