Slummin kirous murtui: Valta vaihtui BB-talossa

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa vaihtui tänään valta, kun BB-Sampo luovutti talopäällikön tittelin Justiinalle. BB-Justiina voitti nimittäin tänään aamupäivällä kisatun päällikkökilpailun ja pääsi siten muuttamaan slummista paratiisin puolelle.

Justiina on ensimmäinen slummilainen, joka on voittanut talon päällikkyyden. Slummin asukkaat iloitsivat siitä, että heidän ylleen langetettu kirous murtui samalla. Nino ja Justiina olivat sopineet aiemmin, että mikäli Justiina voittaisi päällikkökilpailun, menisi Nino hänen tilalleen slummiin ”läpsystä vaihtaen”. Pari päivää sitten yllättäen häädetty Nino ei kuitenkaan joutunut kärsimään Justiinan voiton takia.

– Vitsi on kyllä ihanaa olla täällä. Mä en voi muuta kuin hokea tätä samaa lausetta. Tää on niin ihanaa. Ehdin olla kolmetoista päivää slummissa, Justiina hehkutti.

Ensitöikseen talon uusi päällikkö ilmoitti aikovansa juhlia kunnolla viimeistään huomenna. Talopäällikkö saa esittää Big Brotherille toiveita ohjelmasta sekä ruoasta ja juomasta. Slummilaiset eivät kuitenkaan pääse osallistumaan talossa järjestettäviin juhliin.