Stratovarius tulipalon keskellä Kanadassa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen Stratovarius-yhtye joutui eilen tiukkaan paikkaan, kun Edmontonin Starlite Room -klubilla keikkaansa päätellyt suomalainen yhtye oli esittämässä settinsä viimeistä kappaletta Black Diamond. Laulaja Timo Kotipelto huomasi yllättäen lavan vasemmassa yläkulmassa liekkejä.

Pian selvisi, että kattoon kiinnitetty PA-kaappi oli tulessa.

– Ohjeistimme yleisöä poistumaan rauhallisesti rakennuksesta ulos. Kaikki sujui olosuhteisiin nähden hyvin ja kukaan ei loukkaantunut. Tulipalo saatiin sammutettua, kommentoi Timo Kotipelto Edmontonista.

Palo oli saanut mitä todennäköisimmin alkunsa kovaäänisen ylikuumenemisesta, mikä oli sytyttänyt koko kaapin palamaan. Klubilla oli yleisöä noin pari sataa. Stratovarius on ollut jo yli kuukauden Amerikan kiertueella ja palaa Suomeen lokakuun lopulla jatkaen matkaansa täkäläisillä klubeilla:

7.11. Tampere, Pakkahuone

11.11. Helsinki, Tavastia

13.11. Hämeenlinna, Sirkus

14.11. Lahti, Finlandia-klubi

20.11. Oulu, Club Teatria