Tulikuuma Scarlett Johansson pelkässä t-paidassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seksikkäimpien naisten listan kärkipäässä jo vuosien ajan komeillut Hollywood-kaunotar Scarlett Johansson laajensi uraansa pari vuotta myös musiikin saralle. Nyt hän poseeraa Glamour-lehden kannessa ja sisäsivuilla.

Scarlett Johansson nähdään näyttävissä väri- ja mustavalkokuvissa. Erityisesti lehden kannessa nähtävä kuva on saanut huomiota osakseen. Otos näyttää nimittäin siltä, että supertähti olisi pukeutunut ainoastaan kukilla koristeltuun valkoiseen t-paitaan. Katso uudet kuvat tästä.

Scarlett Johansson on nyt kertonut pelkäävänsä esiintymistä. Hän on työstänyt uuden Break Up -albuminsa yhteistyössä Pete Yornin kanssa, ja heidän on määrä suunnata lähiaikoina yhdessä myös kiertueelle. Viime vuonna julkaisulla ensimmäisellä albumillaan, Anywhere I Lay My Head, Scarlett esitti cover-versioita Tom Waitsin kappaleista.