Sophie Monk estottomissa nakukuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Australialaissyntyinen poptähti-näyttelijä Sophie Monk on viime aikoina poseerannut useita kertoja bikineissä ja tullut tahattomasti paljastaneeksi myös rintojaan. Tuoreimmassa tapauksessa kyseessä ei kuitenkaan ole enää mikään tahaton vilautus.

Taannoin auto-onnettomuuteen Los Angelesissa joutunut, mutta nopeasti toipunut 29-vuotias laulajakaunotar nähdään The Hills Run Red -elokuvan tähtenä. Kokonaisuutena leffaa on kritisoitu laajasti, mutta siinä Sophie Monk nähdään kuitenkin estottomasti yläosattomissa. Katso kuvat ja videot tästä.

Sophie Monk tuli tunnetuksi kengurumaassa osallistuttuaan sikäläiseen Popstar-kilpailuun. Tämän jälkeen hän oli mukana Bardot-nimisessä popyhtyeessä kunnes siirtyi soolouralle. Hänen esikoisalbuminsa nimi oli Calendar Girl. Viime aikoina malliksi ja näyttelijäksi uraansa laajentanut Sophie Monk seurusteli viime vuoden alussa hetken aikaa juontaja Ryan Seacrestin kanssa.