David Lettermanilla seksisuhde työntekijäänsä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin televisioisäntiin lukeutuva David Letterman kisailee nykyisin katsojaluvuista erityisesti Conan O’Brienin kanssa. Nyt hän on saanut aikaan mediamylläkän, jonka keskipisteessä hän itse on. Eilisessä lähetyksessä hän nimittäin tunnusti seksisuhteen ohjelmansa henkilökuntaan kuuluvan henkilön kanssa.

Vitsailu sai eilen väistyä hieman vakavamman aiheen edessä, kun The Late Show with David Letterman -ohjelman studioyleisö sai todistaa harvinaislaatuista tilannetta. Televisioisänsä paljasti nimittäin joutuneensa miljoonien dollarien kiristyksen kohteeksi, kun joku uhkasi paljastaa hänen salatut seksiseikkailunsa naispuolisen työntekijän kanssa.

– Tänä aamuna tein jotain mitä en ole koskaan aiemmin tehnyt. Minun piti mennä keskustaan suuren valamiehistön eteen todistamaan. Minun piti kertoa heille karmeasta asiasta jonka olen tehnyt. Se asia oli, että minulla on ollut seksisuhde naiseen, joka työskentelee tämän ohjelman parissa, Letterman pudotti uutispommin.

Letterman paljasti samalla, että hän oli ollut torstaina mukana operaatiossa, jossa kiristäjä saatiin kiinni. Hän suostui vaatimuksiin ja antoi kiristäjälle kaksi miljoonaa dollaria, minkä sen jälkeen kiristäjä pidätettiin. Pidätetty on 48 Hours -ohjelman tuottaja Robert Halderman, joka oli Lettermanin naisseuralaisen avopuoliso. David Letterman on ollut naimisissa 23 vuoden ajan ja pariskunnalla on viisivuotias poika.