Jennifer Garner ei nakuile: ”Maailman ansaitsee parempaa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu Hollywood-tähti Jennifer Garner on ilmoittanut haastattelussa, ettei hän aio esiintyä valkokankaalla alastomana. Kollegansa Ben Affleckin kanssa perheen perustaneella kaunottarella on asiasta selkeä mielipide, eikä hän aio koskaan pyörtää päätöstään.

– En tule koskaan riisumaan kaikkea. Siihen on nollan prosentin mahdollisuus. Ei kiitos. Maailma ansaitsee parempaa, joten en ole kiinnostunut, Garner kertoi MTV -kanavan haastattelussa.

Myös Jenniferin kanssa valkokankaalla nykyisin nähtävä koomikko Ricky Gervais oli samaa mieltä, ellei hän sitten saisi käyttää sijaisvartaloa. Ricky itse ehdotti, että hänen sijaisenaan voisi toimia suuresta varustuksestaan tunnettu kollega Matthew McConaughey.

– Ok, olkoon menneeksi. Se olisi vain tasavertaista. Ei! Ei se ole lainkaan tasavertaista. Ei missään nimessä! En tekisi sitä mistään hinnasta. Ellen saisi sijaisvartaloa. Maailmassa on erilaisia vartaloita. Matthew ajaa rintakarvansa, eikö? Gervais vitsaili yhteishaastattelussa.