Maailman seksikkäin ihastui Megan Foxiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seksikkäimmän julkkisnaisen paikan Megan Foxilta Britannian FHM-lehden äänestyksessä taannnoin perinyt poptähti-malli Cheryl Cole on nyt kertonut ihastuneensa amerikkalaiseen edeltäjäänsä.

Brittien tämän hetken kuumimpiin julkkiskaunotariin lukeutuva neitokainen ylistää kiertelemättä Foxia.

– Hän on niin kaunis. Rakastan kaikkea mihin hän pukeutuu ja hän on täydellisen näköinen, Cheryl Cole ihasteli NOW-lehden haastattelussa.

Katso molempien kuvat tästä. Toinen Colen julkkisihastus  on Beyonce Knowles, johon hän kertoo olevansa koukussa. Kaunotar kertoo nolanneensa itsensä täysin tavatessaan taannoin Beyoncen henkilökohtaisesti.

25-vuotias Cheryl Cole, tyttönimeltään Cheryl Tweedy, on tullut Girls Aloud -yhtyeensä lisäksi tunnetuksi myös X-Factor -realityohjelman brittiversion tuomarina. FHM-lehden lukijoiden toimesta maailman seksikkäimmäksi äänestetty kaunotar avioitui heinäkuussa 2006 englantilaisen jalkapalloilija Ashley Colen kanssa. Räväkkä neitokainen tuomittiin vuonna 2003 lievästä pahoinpitelystä 120 tunniksi yhteiskuntapalveluun ja sakkoihin.