Onko tämä ysäritähti vielä seksikäs?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kanadalaissyntyinen poptähti Alanis Morrissette on viettänt viime vuoden hiljaiseloa ainakin Euroopan perspektiivistä katsoen. Nyt hän on kuitenkin astunut jälleen julkisuuteen ja ottanut osaa valokuvaussessioon valokuvaaja Miguel Starcevichin ohjauksessa.

Alanis Morrissette nähdään nyt yllättävän seksikkäissä kuvissa, sillä supertähti on pukeutunut nahkaan ja myös riisunut nahka-asujaan. Hän keikistelee muiden muassa studion tuolilla haarat levällään, mutta kuvat eivät ole välttämättä täysin vakuuttavia. Katso kuvat tästä.

35-vuotias kanadalais-amerikkalainen Alanis Morrissette on palkittu urallaan 12 Juno-palkinnolla ja seitsemällä Grammy-palkinnolla. Hänen tunnetuimpia hittejään ovat muiden muassa Jagged Little Pill -menestyslevyltä lohkaistut Ironic, You Oughta Know, Hand In My Pocket ja All I Really Want.