Rihanna, tämä asu kuuluisi makuuhuoneeseen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu r&b-tähti Rihanna on jatkanut uskaliaissa asuissa esiintymistään. Hänet on viime viikkoina ikuistettu julkisuudessa lähes päivittäin toinen toistaan seksikkäämmissä asuissa, eikä toissapäiväinen asu jäänyt lainkaan edeltäjiensä varjoon.

Tällä kertaa Rihanna oli ehtinyt lennähtää jo Pariisiin, jonka yöelämään hänet nähtiin tutustumassa yhdessä seurueensa kanssa. Supertähti oli pukeutunut erittäin näyttävään mustaan asuun, joka muodostui pääasiassa leveistä raidoista. Katso kuvat tästä.

Raidoista joka toinen oli vähemmän ja joka toinen enemmän läpinäkyvä. Vastaavia luomuksia ei odottaisi aivan heti näkevänsä ainakaan Helsingin yössä. Rihannan ex-mies Chris Brown joutuu kuitenkin mahdollisesti tutustumaan ex-tyttöystäväänsä lähemmin raitoihin mikäli menee vielä törttöilemään lain vastaisesti. Hän on nimittäin parhaillaan viiden vuoden ehdonalaiseksi, ja tuomari uhkasi muuttaa tuomion ehdottomaksi, mikäli Chris ja Rihanna rikkovat keskinäistä lähestymiskieltoaan.