Suosikkikoomikko kiidätettiin sairaalaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu amerikkalainen koomikko Paul Rodriguez on eilen illalla kiidätetty sairaalaan äkillisten kovien vatsakipujen takia. Yli kolmessakymmenessä elokuvassakin urallaan esiintynyt tähti vietiin hoidettavaksi ambulanssilla Washington DC:ssä.

Asiasta uutisoineen TMZ-julkaisun mukaan Paul Rodriguez oli ollut aiemmin illalla syömässä ravintolassa, mutta vielä silloin hän voi hyvin. Muutamaa tuntia myöhemmin ystävä löysi hotellihuoneesta liikkumaan kykenemättömän ja kovista kivuista kärsineen miehen. Hänelle soitettiin vatsakipujen takia lääkäri, joka päätti kiidättää miehen pikemmiten sairaalaan.

Vielä tänä aamuna Suomen aikaa Paul Rodriguez oli hoidettavana Washingtonin Yliopistollisessa sairaalassa. Vielä julkisuuteen ei ole annettu enempää tietoa tapauksesta.

54-vuotias Paul Rodriguez nähtiin Suomessa edellisen kerran elokuvassa Beverly Hillsin hienostohurtta.