Täh? Lihavalle julkkikselle 100.000 dollaria laihtumisesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britney Spearsin kanssa aikoinaan naimisissa ollut ja kaksi lasta tehnyt wannabe-räppäri Kevin Federline on viime aikoina paisunut kuin pullataikina, sillä Britneyn maksamilla elatusmaksuilla on helppo viettää leveää elämää.

Nyt Kevin Federline on ilmeisesti saanut tarpeekseen läskistyneestä ulkomuodostaan ja viihdelehtien alituisesta piikittelystä. Hän ilmoitti taannoin olevansa lähiaikoina mukana VH1-kanavan Celebrity Fit Club -realityohjelmassa. Nyt MSNBC on kertonut, että Kevin tulee saamaan 100.000 dollaria, mikäli kykenee pääsemään eroon pelastusrenkaistaan.

Julkaisun mukaan Kevin on ahtanut viime päivinä itseensä keskimääräistä enemmän ruokaa, jotta saisi painonsa nousuun ennen laihdutusohjelman alkamista. Siten ohjelman tulokset saadaan näyttämään suuremmilta. Uusi ahmimiskausi alkoi heti sen jälkeen, kun Kevin oli saanut tietää kiinnityksestä ohjelmaan. Ystäväpiirin mukaan Kevin aikoo päästä uudelleen pintajulkkikseksi ja haaveilee levyttämisestä.