Anna Abreu: ”Idols-etuliite oli rasittava”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen poptähti Anna Abreu julkaisee lokakuun loppupuolella Just A Pretty Face? -nimisen kolmannen albuminsa. Viihdelehti Stara jututti suosikkitähteä uuden levynsä merkeissä ja tiedusteli muutenkin neitokaisen tunnelmia.

Anna nousi aikoinaan tähdeksi Idols-ohjelmasta, mutta levyjen, sinkkujen ja hittien myötä Idols-etuliite on jäänyt hiljalleen taka-alalle. Kahdella Emma-pystillä palkittu poptähti kertoi etuliitteen muodostuneen pitkän päälle rasittavaksi. Hän on silti luonnollisesti tyytyväinen tavasta, jolla nousi tähdeksi.

– Se yleisö, joka mua kuuntelee, niin ei mua esimerkiksi sanota enää Idols-Annaksi. Enää ei ole sellaisia etuliitteitä. Se oli aika rasittava joskus, mutta sieltähän mä olen tullut, ei siinä mitään, Anna kertoo Staralle.

– Mä olen tosi tyytyväinen, että pääsin tällä tavalla pinnalle ja on tosi kovaa duunia pitää se siellä. Ei se ole helppoa. Kun tulee alalle nopeasti, ei ole kertynyt tarpeeksi pohjatyötä että pysyisi jatkuvasti pinnalla. Nyt pitää tehdä enemmän duunia että pysyy siellä.

Lue Anna Abreun koko haastattelu tästä tai kuuntele haastattelu tästä.