Beyoncen isä saattoi vieraan naisen raskaaksi?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu r&b-tähti Beyonce Knowles on saamassa mahdollisesti uuden sisarpuolen, sillä hänen Mathew Knowles -isänsä on haastettu oikeuteen isyysjutussa. Raskaana oleva keski-ikäinen nainen väittää, että Beyoncen isä olisi saattanut hänet raskaaksi.

TMZ-julkaisun saamien tietojen mukaan Los Angelesissa asuva ja mainosalalla työskentelevä Alexsandra Wright on kuudennella kuulla raskaana. Nainen on palkannut asianajajakseen julkkisjutuissa kunnostautuneen Neal Hershin, joka jätti asiassa haasteen oikeudelle viime viikolla.

Matthew Knowles on ollut naimisissa Beyoncen äidin, Tina Knowlesin, kanssa vuodesta 1980. Isän tiedottajaa ei ole tavoitettu kommentoimaan tapausta. Muutama vuosi sitten julkisuudessa puitiin väitteitä, joiden mukaan Matthew Knowles olisi Beyoncen lisäksi myös laulaja Kelly Rowlandin isä. Kelly asui yksivuotiaasta saakka Knowlesin perheessä.