Destiny’s Child -bänditovereilla sama isä?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jokin aika sitten toistamiseen hajonneen Destiny´s Child -yhtyeen riveissä kuohuu jälleen. Yhdysvalloissa huhutaan nyt, että yhtyeen kahdella jäsenellä, Beyonce Knowlesilla ja Kelly Rowlandilla, olisi sama isä.

Kelly Rowland asui Beyonce Knowlesin perheen luona yksitoistavuotiaasta lähtien, kun hänen oma perheensä hajosi. Huhujen mukaan hänen isänsä olisikin juuri Beyoncen isä Matthew Knowles. Rowland on kuitenkin kiistänyt jyrkästi villinä liikkuvat ”varmat tiedot” hänen isästään.

– Vanhempieni tilanne oli kauhea. En tiedä missä nyt olisin, jos oikea isäni olisi vielä osa elämääni. Hän ei ole yrittänyt löytää minua enkä minä häntä, Kelly vuodatti WENN-julkaisussa.

Matthew Knowles on toiminut aiemmin myös Destiny´s Child -yhtyeen managerina. Jos tiedot pitävät paikkansa, ovat Beyonce ja Kelly sisarpuolia.