Kate Beckinsale seksikkäämpänä kuin koskaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Kate Beckinsale oli muutama vuosi sitten otsikoissa, kun hänen väitettiin pyytäneen elokuvansa tuotantotiimiä suurentamaan digitaalisesti hänen rintojaan valkokankaalle. Huhuille ei saatu koskaan vahvistusta, mutta viime vuonna hän pyysi joka tapauksessa saada käyttää sijaispeppua Whiteout-elokuvassa.

Lähtökohta suosikkinäyttelijän vapaaehtoisille alusvaatekuville ei ollut siis kovin otollinen, mutta nyt Kate Beckinsale poseeraa siitä huolimatta näyttävissä studiokuvissa Esquire-lehden sivuilla. Katso kuvat tästä.

Kate Beckinsale nähdään poseeraamassa uransa seksikkäimmissä kuvissa muiden muassa porraskäytävässä mustissa alusvaatteissa ja sängyllä violeteissa alusvaatteissa. Lisäksi mukana on myös otoksia, joissa Hollywood-kaunotar makoilee uimapuvussa uima-altaan reunalla.