Polanski yritti selvitä lapsenraiskauksesta rahalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailman ykkösuutisiin kuluneen viikon ajan lukeutunut elokuvaohjaaja Roman Polanskin tapaus on kuohuttanut monin tavoin. Hän raiskasi 13-vuotiaan teinitytön vuonna 1977 ja onnistui pakoilemaan viranomaisia Ranskassa yli 30 vuoden ajan.

Jo aiemmin on käynyt ilmi, että raiskauksen uhri on vedonnut Kalifornian viranomaisiin, että asia unohdettaisiin. Viranomaiset eivät ole kuitenkaan pyyntöihin suostuneet ja tällä viikolla kuvernaattori Arnold Schwarzenegger ilmoitti haluavansa raiskaajan oikeuteen.

Tuoreimpien tietojen mukaan Roman Polanski olisi yrittänyt selvitä raiskauksesta rahalla. Hollywood.com -julkaisun saamien tietojen mukaan hän on tarjonnut 16 vuotta sitten uhrilleen 500.000 punnan rahallista korvausta tämän kärsimyksistä. Asia on tullut ilmi oikeuden asiakirjoista. Parhaillaan Polanski odottaa sveitsiläisessä vankilassa mahdollista siirtoaan Yhdysvaltoihin.