Anna Abreu: ”Don Johnson Big Band otti riskin”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen poptähti Anna Abreu julkaisee lokakuun loppupuolella Just A Pretty Face? -nimisen kolmannen albuminsa. Viihdelehti Stara jututti suosikkitähteä uuden levynsä merkeissä ja tiedusteli muutenkin neitokaisen tunnelmia.

Samoihin aikoihin oman albuminsa työstämisen kanssa Anna sai yllättäen myös mielenkiintoisen vierailukutsun, kun Don Johnson Big Band pyysi häntä vierailevaksi laulajaksi albumilleen. Abreu oli kutsusta mielissään ja hiukan ihmeissäänkin.

– Se oli ihan mahtavaa. Mä olin tosi fiiliksissä siitä, että pääsin noinkin erilaiseen proggikseen messiin. Ne oli ihan mahtavia tyyppejä ja erittäin kovia esiintyjiä. Olin heidän kanssaan myös esiintymässä Himos Festivaleilla ja Tavastialla, Anna kertoi Staralle.

– Musta oli tosi siistiä, että kun tällainen tosi rock-uskottava ja taiteellinen bändi päätti räväyttää kutsumalla Idols-tähti Anna Abreun messiin. Mun mielestä se oli ihan loistava idea. Pointsit niille, etteivät he välittäneet mistä mä olin tullut, vaan et ne miettivät että mihin biisiin mun ääni sopisi ja että uskalsivat tehdä noinkin ison liikkeen ja ottaa riskin.

Lue Anna Abreun koko haastattelu tästä tai kuuntele haastattelu tästä.