Anna Abreu: ”En kommentoi enää yksityiselämääni”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen poptähti Anna Abreu julkaisee lokakuun loppupuolella Just A Pretty Face? -nimisen kolmannen albuminsa. Viihdelehti Stara jututti suosikkitähteä uuden levynsä merkeissä ja tiedusteli muutenkin neitokaisen tunnelmia.

Parin viime vuoden sisällä Anna on ollut otsikoissa myös uuden ihmissuhteensa ja sen päättymisen merkeissä. Anna paljasti aikoinaan ensimmäisenä Staralle seurustelevansa kollegansa Panu Larnoksen kanssa. Nyt koko juttu on jo menneen talven lumia, mutta suhteeseen liittynyt mediamylläkkä ei jättänyt kovin hyviä muistoja.

– Siitä tuli niin iso show, niin en kommentoi enää mitään yksityiselämäni asioita. Onneksi oltiin jo päästy kaikesta tavallaan yli silloin kun niitä juttuja alkoi tulemaan. Mä oon jättänyt kaikki noi lehtijutut ihan omaan arvoonsa. Välillä vähän ketuttaa, mutta mä jätän ne omaan arvoonsa. Mä oon nyt edennyt elämässäni eteenpäin ja unohdetaan toi koko homma.

Lue Anna Abreun koko haastattelu tästä tai kuuntele haastattelu tästä.