Anna Abreu: ”Hirveä kaipuu lavalle”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen poptähti Anna Abreu julkaisee lokakuun loppupuolella Just A Pretty Face? -nimisen kolmannen albuminsa. Viihdelehti Stara jututti suosikkitähteä uuden levynsä merkeissä ja tiedusteli muutenkin neitokaisen tunnelmia.

Kesällä Anna ehti viettää myös lomaa, mutta tuleva syksy ja talvi tulevat olemaan varsin kiireisiä, sillä poptähti lähtee tien päälle ja meren aalloille. Luvassa on kiireinen keikkatalvi, jollaista Anna onkin jo ehtinyt kaivata kovasti.

– Keikkailen erittäin paljon ja jännittää jo nyt miten ääni kestää laivailmastointia, kun mulla on kahdeksan päivää putkeen ensin laivalla ja sitten menen suoraan muualle keikkailemaan. Tää on ihan mahtavaa. On ollut hirveä ikävä kaikkia ja varmasti tulee paljon tuttuja faneja tapaamaan. Mahtavaa päästä esiintymään, mulla on ollut hirveä kaipuu lavalle, Anna toteaa.

Lue Anna Abreun koko haastattelu tästä tai kuuntele haastattelu tästä.