BB-Justiina passitti tietämättään slummilaiset herkuttelemaan

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon slummilaisten hauskaan nimeämistehtävään liittyen talon uudelle inhokille annettiin tänään päiväkirjahuoneessa mielenkiintoinen tehtävä. Talopäällikkönä paratiisissa asuva BB-Justiina sai nimittäin päättää ketkä slummilaiset joutuvat suorittamaan heille määrättyä rangaistusta.

Toisten kärsimyksestä nauttiva Justiina passitti ensimmäisellä kerralla Tonin ja Sampon kärsimään rangaistusta BB-talon tehtäväalueelle. Hän ei kuitenkaan tiennyt, että rangaistus oli koko nimeämistehtävän tavoin pelkkää paratiisilaisten sumutusta. Tosiasiassa pojat saivatkin nauttia tehtäväalueella yltäkylläisyydestä ja muiden muassa grillipihveistä ja punaviinistä.

Hieman myöhemmin Isoveli kutsui Justiinan toistamiseen päiväkirjahuoneeseen. Jälleen hänen piti päättää ketkä kaksi slummilaista joutuisivat lähtemään suorittamaan rangaistusta. Tällä kertaa Justiina passitti Ason ja Danan ”kärsimään”. Marko oli siis ainoa, jota Justiina ei passittanut ”rangaistusta” suorittamaan. Tämän jälkeen Dana ja Aso söivät ulkona pihvejä ja Aso naputteli vasaralla lankkua saadakseen aikaan ”rangaistuksen” äänen.