Mariah Careyn kaula-aukko pullisteli

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu poptähti Mariah Carey julkaisi äskettäin Suomessakin uuden I Want To Know What Love Is -singlensä, joka on uusi versio tutusta klassikkohitistä. Viidellä Grammy-pystillä urallaan palkittu supertähti julkaisi uuden Memoirs Of An Imperfect Angel -albuminsa viime viikolla.

Nyt muodokas laulajatähti on kuvattu New Yorkin elokuvafestivaalien punaisella matolla pikkumustaan pukeutuneena. Julkkisjuhlissa hänen asunsa rintamus kuitenkin pullisteli, sillä se onnistui vain hädin tuskin pitämään sisällään laulajatähden rintavarustuksen. Katso kuvat tästä.

Äskettäin Mariahin kerrottiin ”repineen” albuminsa auki vielä viime metreillä, koska hän haluasi lisätä mukaan vielä uusia kappaleita. Levyn teon tiimellyksessä laulajalla on ollut aikaa myös näytellä, sillä hän tähdittää parhaillaan valkokankaalla Lee Danielsin ohjaamaa Precious-elokuvaa, joka sai taannoin ensi-iltansa Sundance-elokuvafestivaaleilla.