Nicole Richie auto-onnettomuudessa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiirijulkkis Paris Hiltonin parhaana ystävänä ja realitytähtenä tunnetuksi tullut Nicole Richie on joutunut muutama tunti sitten auto-onnettomuuteen Yhdysvalloissa.

Hän on ilmeisesti selvinnyt lievin vammoin Beverly Hilsissä Wilshire Boulevardilla sattuneessa onnettomuudesta, mutta kiidätetty kuitenkin sairaalahoitoon tai ainakin tarkastettavaksi, TMZ-julkaisu uutisoi.

Julkaisun mukaan Nicole Richie ajoi mustaa Range Rover -maasturia, kun häntä seurannut paparazzi törmäsi hänen autonsa perään. Paikalle kutsuttiin poliisi, joka pidätti paparazzin, jolla ei ilmeisesti ollut ajokorttia. Myös kuvaajan auto takavarikoitiin. Kukaan ei loukkaantunut vakavasti. Pian onnettomuuden jälkeen Nicolen turvamies nähtiin Cedars-Sinain sairaalassa.