Kolarissa loukkaantunut Nicole Richie pääsi sairaalasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme maanantaina kuinka seurapiirijulkkis Nicole Richie joutui auto-onnettomuuteen Beverly Hillsissä, kun häntä seuranneen paparazzin ohjastama auto törmäsi hänen autonsa perään. Nicole kiidätettiin onnettomuuspaikalta sairaalaan.

Ensimmäisten tietojen mukaan Nicole Richie ei saanut vakavia vammoja, mutta hän joutui joka tapauksessa jäämään pariksi päiväksi sairaalaan tarkkailuun. Mistään pienestä peltikolarista ei siis ollut kyse. Nyt Nicole on kuitenkin jo päässyt Cedars-Sinai -sairaalasta kotiin pikkulastensa luokse, TMZ kertoi.

Richien perään törmännyt paparazzi Eduardo Arrivebene pidätettiin ja häntä tullaan syyttämään oikeudessa myös ajokortitta-ajosta. Hän odottaa parhaillaan oikeudenkäyntiä vapaana 1.225 dollarin takuita vastaan. Lisäksi Nicole aikoo vaatia häneltä korvauksia oikeudessa