Ökyilyn huippu – Brad ja Angelina suunnittelevat omaa lentokenttää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seuratuimpiin julkkispareihin lukeutuvat Brad Pitt ja Angelina Jolie ovat saaneet tarpeekseen siitä, että paparazzin seuraavat heitä myös pariskunnan Chateau Miravalin loma-asunnolle Ranskassa. Nyt asiaan on keksitty ratkaisu, joka vaatii aikamoista työtä.

Brad ja Angelina haluavat nimittäin rakennuttaa asuntonsa liepeille oman yksityisen lentokentän, jotta he voivat saapua paikalle lentämällä. Molemmilla on lentolupakirja. Julkkispari on jo ostanut lentokenttää varten tarvittavan maa-alueen asuntonsa vierestä, New York Post uutisoi. Suunnitelman toteutuessa Brad ja Angelina voisivat tulla ja mennä kuvaajien huomaamatta.

Useilla superjulkkiksilla on lentokenttä aivan kotinsa liepeillä, ja esimerkiksi John Travolta voi parkkeerata valtavan suihkukoneensa omalle takapihalleen. Varsinainen lentokenttä on yksityinen, mutta se on muidenkin kuin Travoltan käytettävissä.