BB-ennustus toteutui: Ylimielisyys kostautumassa Justiinalle

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa annettiin tänään jälleen nimeämispisteitä kuluvan viikon häätöäänestystä varten. Slummilaiset saivat eilen oikeuden nimetä asukkaita, kun heidän nimeämiskilpailunsa suoritettiin onnistuneesti. Tämä on nyt koitumassa Justiinan kohtaloksi.

BB-Justiina suututti nimittäin slummilaiset perin pohjin ylimielisellä käytöksellään, kun asukkaat päättelivät hänen nauttivan muiden ahdingosta. Negatiivisia tunteita nostatti myös taannoinen Markon siirtäminen slummiin juuri ennen miehen syntymäpäivää. Näiden tekojen jälkeen olikin helppo ennustaa, että Justiina tullaan nimeämään häätöäänestykseen.

Suurimman osan talon asukkaista Justiina suututti harrastamalla seksiä Samin kanssa, vaikka mies oli itsekin osasyyllinen. Tapaus masensi Kätlinin ja vaikutti muutenkin talon yleistunnelmaan. Toisena asukkaana tällä viikolla on häätöäänestyksessä BB-Marko, joka on jo kertaalleen selvinnyt äänestyksestä.