Tällainen on Megan Foxin ihannemies

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Megan Fox on ollut jo parin vuoden ajan Hollywoodin halutuinta treffiseuraa, mutta hänen on-off -seurustelunsa johdosta kovin moni mies ei ole päässyt treffeille tämän tumman kaunottaren kanssa.

Nyt Megan Fox on itse kertonut millaisista miehistä hän pitää. Cosmopolitan-lehden kuvaussession yhteydessä kuvatussa videohaastattelussa Megan Fox muiden muassa kertoo, ettei hän koskaan voisi tapailla miestä, joka ei ole hauska. Samalla hän mainitsee muitakin tärkeitä kriteerejä. Katso video tästä tai artikkelin alta.

Viimeisen parin viikon aikana Megan on ollut otsikoissa myös esiinnyttyään räväkästi suositussa Saturday Night Live -ohjelmassa. Kaunotar pääsi esittelemään omaa huumorintajuaan miljoonille televisiokatsojille, kun hän pilaili samalla rankasti myös itsensä kustannuksella.