BB: Sami poissa kuvioista – Toni ja Kätlin lusikka-asennossa!

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa BB-Sami ja Kätlin ovat jälleen eri puolilla, kun paratiisilaiset siirrettiin sääntörikkomuksen takia slummiin ja toisin päin. Talopäällikkö Sami joutui kuitenkin jäämään paratiisiin.

Samalla BB-Toni näki tilaisuutensa tulleen ja ryhtyi kirjaimellisesti lämmittelemään Kätliä. Eilen illalla slummin puolella oli totuttua kylmempää, kun ulko-ovi oli jäänyt hetkeksi auki. Nukkumaan mennessään Kätlin valittelikin kylmyyttä, jolloin Toni pyysi Kätliniä nukkumaan kanssaan lusikka-asentoon.

Tonin viereen nukkumaan tullut Kätlin suosituikin ehdotukseen, ja Toni pääsi hetkeksi lähelle virolaisneitokaista. Samaan aikaan mies piti kuitenkin kädestä Danaa, joka nukkui niin ikään hänen vieressään. BB-Dana tosin pyysi läheisyyttä, koska häntä pelotti Kätlinin aikaisemmat tarinat.

Ennen nukkumaanmenoa vuorossa oli nimittäin kauhutarinoiden sessio, kun Kätlin kertoi slummilaisille pelottavia kauhutarinoita oikeasta elämästä. Erityisesti BB-Dana pelkäsi juttuja niin, että halusi siirtyä nukkumaan keskelle ja kertoi kokevansa unettoman yön. Lopulta hän sai kuitenkin nukuttua.