BB-Paavo sulatti asukkaiden sydämet: ”Pieni kermap**se”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon slummiin saatiin hetki sitten uusi asukas, kun slummilaisten nimeämiskilpailuna taloon muutti BB-Paavo. Päiväkirjahuoneen kautta taloon saapunut tilapäinen uusi asukas on valkoinen pieni koira nimeltä Paavo.

Asukkaille ilmoitettiin ensin, että slummiin on tulossa kunniavieras, josta heidän tulee pitää hyvää huolta. Kätlin meni pian varastohuoneeseen ja kirkaisi huomatessaan siellä hellyttävän pienen koiran. Sieltä saapuessaan hän pääsi esittelemään kunniavieraan muille asukkaille.

– Elikkä. Tän nimi on Paavo, ja hän on meidän vieras. Meidän pitää viihdyttää häntä. Meidän pitää pitää tosi hyvää huolta siitä. Paavo on matkannut pitkän matkan matkalaukussa. Näin mulle kerrottiin. Meidän pitää keksiä sille kaikkea kivaa tekemistä. Mä rakastan koiria.

– Sillä oli Evian-pullo mukana. Pieni kermaperse. Se on slummissa varmaan kauhuissaan, BB-Sampo naureskeli ja toivoi Paavon jäävän asumaan Big Brother -taloon.