Miranda Kerr täysin alastomana mainoksessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Orlando Bloomin kanssa jo pitkään seurustellut supermalli Miranda Kerr on nähty viime aikoina useampaankin otteeseen alastomana esimerkiksi Rolling Stone -lehden kannessa ja ottamassa aurinkoa Karibialla. Nyt hän on riisunut mainoskuvauksissa.

Näyttävä kaunotar on nimittäin kiinnitetty uuden Kora-nimisen ihonhoitotuotteen mainoskasvoksi ja -vartaloksi. Ihonhoitotuotteen mainoksessa paljasta ihoa pitää ilmeisesti näkyä mahdollisimman paljon, ja siinä on ainakin tässä tapauksessa onnistuttu. Parissa mainoskuvassa hänestä näkyvät vain kasvot ja olkapäät, mutta yhdessä hiukan enemmän. Katso kuvat tästä.

Australialaissyntyinen 26-vuotias alusvaatemalli on nykyisin maailman yhdeksänneksi kovapalkkaisin supermalli yli 3 miljoonan dollarin vuosituloillaan. Taannoin hänen säärensä valittiin maailman parhaiksi. Kerr on poseerannut usein muiden muassa Sports Illustrated -lehden sivuilla sekä XOXO ja Victoria’s Secret -mallistojen mainoskuvissa.