Lesborakkaan perhe otti pesäeron Lindsay Lohaniin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä-laulaja Lindsay Lohan on seurustellut jo pidempään on-off -tyylisesti tiskijukka Samantha Ronsonin kanssa. Pariskunnan suhde on ollut myrskyisä, ja välienselvittelyissä on tarvittu muutaman kerran myös poliisin tuomarointia.

Nyt temperamenttisen parin suhde on kuitenkin jälleen katkolla, kun Samanthan perhe on puuttunut asiaan. He eivät anna tyttärensä ottaa enää yhteyttä näyttelijättäreen. Lindsay tuskaili asiaa Twitter-blogissaan.

– Samantha ei vastaa minulle. Hänen perheensä katkaisee välinsä häneen jos hän ottaa yhteyttä minuun. He kontrolloivat ainoaa rakastani. En kykene muuttamaan asiaa. Olen rakastunut häneen ja hän on rakastunut minuun… Mutta hänen rakkaansa vastustavat hänen onnellisuuttaan, Lindsay kirjoitti.