Lindsay Lohan pohjalla – ystävät pelkäävät hengenlähtöä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti-näyttelijä Lindsay Lohan oli reilu vuosi sitten uransa ja elämänsä aallonpohjassa käyttäessään alkoholia ja huumeita ja jäätyään pariinkin otteeseen kiinni rattijuopumuksesta.

Sittemmin nuori tähti sai elämänsä jälleen kutakuinkin raiteilleen ja jopa uusia elokuvarooleja uraansa pönkittämään. Lisäksi hän ryhtyi seurustelemaan julkkis-DJ Samantha Ronsonin kanssa. Suhteesta tuli kuitenkin erittäin myrskyisä, ja toissapäivänä Lindsay kertoi Twitter-blogissaan ettei Samanthan perhe halua tyttöjen enää tapaavan.

Nyt neitokaisen kerrotaan olevan jälleen pohjalla. Äskettäin Lindsay Lohan oli mukana seuraamassa Pariisin muotiviikkojen näytöksiä. Star-lehden saamien tuoreimpien tietojen mukaan poppari-näyttelijä olisi tuolloin sammunut yökerhossa. Lehden mukaan hän käytti reissullaan alkoholin lisäksi myös kokaiinia ja reseptilääkkeitä. Hänen ystäväpiirinsä on kertonut olevansa huolissaan Lindsay hengen puolesta, ellei tämä pääse taas kuiville.