Lindsay Lohanista tulee muotisuunnittelija

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti-näyttelijä Lindsay Lohan on viettänyt viime aikoina paljon aikaa Pariisissa. Kaupungin muotiviikoilla hän juhli railakkaasti ja lehtitietojen mukaan myös sammui paikalliseen yökerhooon. Tuoreimpien tietojen mukana häntä nähdään jatkossakin Pariisissa aikaisempaa enemmän.

Viihdejulkaisu Access Hollywood nimittäin uutisoi, että Lindsay Lohan olisi viimein pääsemässä toteuttamaan pitkäaikaista haavettaan omista vaatemallistoista. Hänen jo valmis Ungaro-mallistonsa on nimittäin saanut Ranskassa hyvän vastaanoton ja parhaillaan kohujulkkis käy jo neuvotteluja seuraavasta mallistosta. Sen suunnittelu tehtäisiin Pariisissa.

Ihmissuhteensa merkeissä viime päivinä otsikoissa ollut Lohan esitteli Ungaro-mallistonsa Pariisin muotiviikoilla ja se sai maailmalla murska-arviot. Ranskassa mallistosta kuitenkin pidettiin ja jatkoa on ilmeisesti tulossa tammi-maaliskuun paikkeilla. Uusi mallisto on määrä esitellä New Yorkin seuraavilla muotiviikoilla. Lohanin apuna suunnittelussa on toiminut espanjalainen muotisuunnittelija Estrella Archs.