Teinitähti Abigail Breslin poseerasi Staralle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdelehti Stara käväisi viime viikonloppuna Espanjassa järjestetyillä Sitges Film Festival -elokuvafestivaaleilla, jossa nähtiin myös uuden Zombieland-elokuvan ensi-ilta ja luonnollisesti myös kyseisen elokuvan tähtiä.

Yhdysvaltojen leffalistan kärkeen jo julkaisuviikollaan singahtaneen elokuvan toista naispääosaa esittää historian kolmanneksi nuorin Oscar-ehdokas Abigail Breslin, joka tapasi festareilla myös Staran toimittajan.

Haastattelu julkaistaan lähempänä elokuvan Suomen ensi-iltaa, mutta jo nyt julkaisussamme on nähtävillä Hollywoodin kuumimpiin teinitähtiin lukeutuvan nuoren tähden kuvia. Katso kuvat tästä. Elokuvan yhteydessä Espanjassa nähtiin myös legendaarinen Zombiewalk, josta löytyy Staran kuvagalleria tästäZombieland saa Suomen ensi-iltansa 15.1.2010.