Ovatko uudet BB-asukkaat Saranna, Iida, Antti ja Stephania?

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -taloon on tänään astelemassa yhden häädettävän asukkaan tilalla peräti neljä uutta asukasta. Ohjelman fanisivuilla ja keskustelufoorumeilla onkin tänään käyty tuttuun tapaan kovasti keskustelua uusien asukkaiden mahdollisista henkilöllisyyksistä.

Useammillakin keskusteluareenoilla ovat tänään kuitenkin toistuneet muutamat nimet. Tänään Subin nettisivuilta on kuitenkin löytynyt jo valmiiksi perustettuja asukasesittelyjä neljällä nimellä, jotka ovat Saranna, Iida, Antti ja Stephania. Varmaa tietoa tulokkaista ei kuitenkaan ole luonnollisestikaan vielä julkistettu.

Edellä mainittujen lisäksi myös Miia Räikkönen ja Amanda Harkimo ovat olleet esillä keskusteluissa, mutta heille ei ainakaan vielä löydy omia esittelysivuja ohjelman verkkosivuilta. Osaan näistä nimistä on päädytty Subin verkkosivuillaan julkaiseman kuvan perusteella. Siinä esiteltiin uusien asukkaiden silhuetit.

Miian epäiltiin suuntaavan taloon jo elokuussa, mutta tuolloin hän ei kuitenkaan taloon vielä astellut. Hän aiheutti kuitenkin televisiokatsojissa positiivisia kommentteja jo esiintyessään Asukkaaksi taloon -ohjelmassa, jossa vierailtiin BB-asukkaiden hakutilaisuuksissa.

Big Brother -talon uusien asukkaiden henkilöllisyydet selviävät, ja samalla myös parhaillaan vellovat huhut uusista asukkaista saavat pisteen, vielä tämän illan aikana.