Tässä BB-Iida suihkuttelee täysin nakuna

Big Brother · Stara.fi

Kerroimme jo aiemmin tänään kuinka Big Broher -taloon eilen muuttanut BB-Iida pääsi heti ensimmäisenä aamupäivänään nakukuviensa merkeissä verkkoon, kun vaalea kaunotar käväisi suihkussa alastomana ja kuvat vuotivat heti internetiin.

Ensimmäiset kuvat oli napattu Big Brotherin nettifeedistä, mutta nyt asialla on ollut myös tuotantoyhtiö, sillä tuotantotiimi on julkaissut ohjelman virallisessa kuvagalleriassa, Kuvaboksissa, samankaltaisia nakukuvia kuin verkkoon oli jo aiemmin vuotanut. Katso kuvat tästä: Kuva 1, kuva 2, kuva 3 ja kuva 4.

Tuotantotiimi on aiemminkin kunnostautunut asukkaiden nakukuvien saralla, sillä kuluvan tuotantokauden alkupuolella muiden muassa Kätlinin suihkukuvia julkaistiin samassa kuvagalleriassa. Yksi näistä kuvista onkin kauden katsoituin BB-kuva.