Huippumallin rinnat eivät pysyneet piilossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Orlando Bloomin kanssa jo pitkään seurustellut supermalli Miranda Kerr on nähty viime aikoina useampaankin otteeseen alastomana esimerkiksi Rolling Stone -lehden kannessa ja ottamassa aurinkoa Karibialla. Nyt hän on vilautellut vahingossa mainoskuvauksissa.

Miranda Kerr poseerasi nimittäin valokuvaajille useammissakin kuvaussessioissa Sydneyssä, Australiassa. Eräässä kaupungin keskustassa otetussa kuvassa hänen tummansininen uima-asunsa ei enää riittänyt peittämään kaunottaren rintavarustusta, vaikka mistään jättirinnoista ei ollutkaan kyse. Tämän seurauksena molemmat rinnat tulivat esiin. Katso kuvat tästä.

Australialaissyntyinen 26-vuotias alusvaatemalli on nykyisin maailman yhdeksänneksi kovapalkkaisin supermalli yli 3 miljoonan dollarin vuosituloillaan. Taannoin hänen säärensä valittiin maailman parhaiksi. Kerr on poseerannut usein muiden muassa Sports Illustrated -lehden sivuilla sekä XOXO ja Victoria’s Secret -mallistojen mainoskuvissa.