Lindsay Lohanin rinta pullahti esiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Isänsä kanssa tällä hetkellä sotajalalla oleva poptähti-näyttelijä Lindsay Lohan on ryhtynyt oikeudellisiin toimiin, jotta hänen Michael-isänsä ei enää antaisi tyttärensä kuulumisista alituiseen lausuntoja lehdistölle. Nyt Lindsay on kuitenkin vaihteeksi otsikoissa toisenlaisissa merkeissä.

Supertähti oli nimittäin eilen illalla mukana julkkisjuhlissa, jossa hänet kuvattiin jälleen turkikseen pukeutuneena. Kyseessä oli kuitenkin hänen taannoin varastamansa aidon turkiksen sijaan mitä ilmeisimmin vain tekoturkki, mutta varsinainen yllätys löytyikin sen alta. Katso kuvat tästä.

Lohanin turkin alla ollut kullanhohtoinen iltapuku nimittäin petti sillä seurauksella, että hänen toinen rintansa paljastui vahingossa kuvaajille. Vaatetapaturma sattui varsinaisen punaisen maton ulkopuolella, mutta se tallentui silti useammankin kuvaajan muistikorteille.