BB-Toni passitettiin slummiin

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa koettiin jälleen jo perjantai-iltapäivän perinteeksi muodostunut jako paratiisin ja slummin välillä. Talon päällikölle tehtäväksi annettu jako oli kuitenkin tällä kertaa varsin erikoinen.

Eilisen päällikkökilpailun voittaja Stephania teki ainoastaan yhden siirron asukkaiden välillä. Nainen siirsi ainoastaan BB-Tonin paratiisista slummiin. Asukkaat kummastelivat vain yhtä siirtoa, ja päättelivät Isoveljen antaneen Stephanialle ohjeeksi siirtää vain yksi asukas. Paratiisin puolelta slumminoloihin joutunut Toni oli silminnähden harmissaan kohtalostaan.

– Mua ei ärsytä pätkääkään olla tällä puolella, mut ärsyttää se, että olin ainoa, joka siirrettiin. No, niinhän se menee, että kaikkia ei voi miellyttää, Toni kommentoi slumminpuolen penkillä istuessaan.

Muut asukkaat olivat varmoja, että siirrot paratiisin ja slummin välillä eivät jäisi tähän, vaan pian olisi luvassa lisää siirtoja.