”Angelina Jolie 16-vuotiaana sängyssä äitinsä miesystävän kanssa!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Angelina Jolie on tuoreen elämäkerran mukaan harrastanut 16-vuotiaana teinityttönä seksiä äitinsä Marcheline Bertrandin silloisen miesystävän kanssa. Asian paljastaneen elämäkerran on kirjoittanut kiistelty kirjailija-toimittaja Andrew Morton.

Elämäkerran mukaan äidin miesystävä asui tuolloin saman katon alla Angelinan ja Marchelinen kanssa. Now Magazinen mukaan Angelina tunnusti sänkypuuhat äidilleen, ja äidin ja tyttären välit tulehtuivat pahasti tapahtuneen johdosta. Asian paljastuttua äiti jätti myös välittömästi miesystävänsä.

He yrittivät saada välejään edelleen kuntoon kun äiti kuoli yllättäen syöpään 56-vuotiaana vuonna 2007. Angelina Jolie oli murtunut äitinsä kuoltua. Lehden mukaan Angelina paljasti asian muutama viikko sitten veljelleen, koska tiesi asian tulevan julki uuden elämäkerran myötä. Veljen kerrotaan tämän jälkeen katkaisseen välinsä supertähti-siskoonsa. Angelina on ollut jo vuosien ajan erityisen huonoissa väleissä myös isänsä, näyttelijä Jon Voightin kanssa.