BB-Sami: ”Ihmiset kaipaa tällaisia apinoita”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talosta häädettiin eilen BB-Marko, kun häätöäänestyksessä oli viisi miestä. Tunnelma talossa häädön jälkeen oli yllättävän vaisu, kun neljä miestä pohti miksi juuri he saivat jäädä taloon. BB-Sami pohti asiaa yhdessä Iidan kanssa talon terassilla.

– Ehkä tää jollain tavalla ihmiset sitten kaipaa tällaisia apinoita, vaikka me ollaankin ihan hirveitä törkyturpia tai semmoisia ei sivistyneitä moukkia. Nyt kävin näin ja oikeasti Marko oli täällä kuitenkin yli kuukauden. Se nähdään kyllä vielä sitten, Sami pohti.

Markon lähdettyä talossa ei vuodatettu kovinkaan paljon kyyneleitä.

– Silloin oli tippa linssissä kun Esa J lähti. Mut jos Aso olis tänään lähtenyt niin mä olisin mennyt tuonne saunan taakse itkemään oikeesti. Yleensä mä en itke koskaan muuten kuin ilosta. Mä itkin esimerkiksi mun 30-vuotispäivillä, Sami jatkoi.