BB-Tonin kuudes aisti: ”Slummi loppuu kohta!”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on tänään vietetty seesteistä aamupäivää. Päivän kohokohta on tähän mennessä ollut se, että päiväkirjahuoneen ovenkahva hajosi sillä seurauksella, ettei päiväkirjahuoneeseen pääse tällä hetkellä lainkaan sisään.

Luonnollisesti asukkaat pohtivat myös alkaneen viikon ohjelmaa ja tulevia tapahtumia. Myös slummin ja paratiisin jako oli keskusteluissa. Yllättäen talon ennustaja BB-Toni osui jälleen kerran oikeaan. Edellisellä kerralla hän arvasi oikein slummilaisten salatehtävän, ja hetki sitten hän ennusti asukkaiden jaon päättyvän.

– Mulla on sellainen tunne, että pian jotain tapahtuu, BB-Kätlin totesi.

– Tästäkin viikosta tulee ihan täyteviikko, BB-Esa A puolestaan ennusti.

– Tää loppuu kohta. Tää slummi, Toni arveli.

Muut eivät kuitenkaan Tonin veikkausta suoralta kädeltä uskoneet.

– Niin, viiden viikon päästä, Esa A nimittäin lisäsi.

Kätlin kuitenkin hahmotteli jo seuraavaa toivetehtäväänsä, joka oli Tonin näkemyksen kanssa hyvin samoilla linjoilla.

– Mä toivon että seuraavassa tehtävässä tulis iso laatikko työkaluja ja me saataisi tehtäväksi purkaa slummi. Mä voisin purkaa vaikka meidän ulkohuussin, Kätlin totesi tietämättä kuinka lähellä totuutta hänkin oli.

Subin ennakkoilmoituksen mukaan Toni on kuitenkin oikeassa, sillä asukkaiden jako tulee tänään päättymään.