Marian Careyn paita ratkeamispisteessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viidellä Grammy-pystillä urallaan palkittu poptähti Mariah Carey julkaisi äskettäin Suomessakin uuden Memoirs Of An Imperfect Angel -albuminsa. Sittemmin muodokas laulajatähti on poseerannut lukuisissa julkkisjuhlissa levyään markkinoiden.

Nyt hänet on bongattu turvamiestensä kanssa kävelyllä kaupungilla. Supertähti oli sonnustautunut näyttäytymistään varten vaaleansiniseen paitaan, joka näytti olevan paria numeroa liian pieni verrattuna hänen nykyiseen kuppikokoonsa. Paparazzikuvien perusteella paidan napit olivat nimittäin todella kovilla, mutta onnistuivat kuitenkin hädin tuskin pitämään paidan kiinni. Katso kuvat tästä.

Uuden levyn julkaiseminen aiheutti levy-yhtiölle ja tuottajille harmaita hiuksia, sillä Mariah Carey halusi ”repiä albuminsa auki” vielä viime metreillä, koska halusi lisätä mukaan vielä uusia kappaleita. Levyn teon tiimellyksessä laulajalla on ollut aikaa myös näytellä, sillä hän tähdittää Lee Danielsin ohjaamaa Precious-elokuvaa, joka sai taannoin ensi-iltansa Sundance-elokuvafestivaaleilla.