Cascada : Fever

Singlet · Stara.fi

Eurodancea markkinoille jo pitkään suoltanut ja pari hitinpoikastakin tanssilattioille saanut Cascaca julkaisee nyt toisen singlensä Evacuate The Dancefloor -albumiltaan. Kyseessä on kappale nimeltä Fever.

Singleltä löytyy aimo annos remiksejä moneen makuun. Perusversio on kuitenkin varsin perinteistä Cascadaa tasabiittisellä dancepoljennollaan ja keskimääräisen tarttuvilla naisvokaaleillaan. Kappaleen koukku ei löydy kertosäkeestä, jonka melodia ei ole kovinkaan kaksinen. Sen osalta kappale menee myös tanssilattioilla täytesarjaan.

Koukkua löytyy kuitenkin myös perusversion taustalla kuultavasta yksinkertaisesta electrokilkutuksesta, joka alkaa muutaman kuuntelukerran jälkeen tarttumaan mukavasti. Muilta osin biisi ei onnistu juuri säväyttämään. Remix-puolella on tarjolla hieman tanakampaa housekauraa, jossa vokaaliosuudet on myös minimoitu. Mukana on myös scootermainen rave-versio, joka on soundeiltaan silkkaa ysäriä. Parhaasta versiosta vastaa Bastian Van Shield.

Pisteet 3/5